Lokalforum 2014

Ugerløse Lokalforum har netop konstitueret sig med Ole K Jensen som formand og Ib Petersen som næstformand. Kasserer blev Steffen Blume og sekretær Stig Kongsfelt

Hen over sommeren har lokalforum været i arbejdstøjet bl.a. med at organisere frivillige hjælpere til rengøring af svømmebadet. Svømmeklubben og Undløse IF sommersvømning har ud over undervisning stillet livreddere i den offentlige åbningstid, samt været behjælpelige med vandprøvetagning morgen og aften. Alt sammen for at supplere de få timer, som var bevilget til en bademester. Bademester Jakob Jørgensen har været meget tilfreds med den leverede indsats og glæder sig over det engagement, der har været udvist.
Ib, Jakob samt træner og frivillig hjælper overværer her aftens træning
Over sommeren har der også været arbejdet med at holde sig ajour med de projekter, der har været, om hvor en ny dagligvare forretning kunne ligge. Lokalforum har drøftet status og udtaler ”Vi byder en ny dagligvare forretning i Hovedgaden velkommen uanset hvor, og som en følge heraf størst mulig sanering og renovering af ejendomme.”

Sanering og renovering har stået højt på dagsordenen for os, og vi ser nu frem til, at der snart kan ske en forskønnelse af dele af Hovedgaden. Der ventes afholdt forhøring om lokalplan d. 18. september kl. 19 i FritidsCenteret.

Næste større opgave bliver i samarbejde med Holbæk kommunes embedsværk at beskrive en helhedsplan for Byen. Lige som andre i efteråret skal have fundet og placeret de bord- og bænkesæt, som vi er bevilget.

”Der er således fuld damp på kedlen og nok at arbejde med” udtaler den genvalgte formand Ole K. Nielsen.

Print Friendly, PDF & Email