Containerne ved svømmebadet fjernes

Containere opstillet ved Svømmebadet

Opdatering: Lokalforum har kontakt med Holbæk Kommunen, som har bedt Rollespilsforeningen om at fjerne containerne øjeblikkeligt. Ikke mindst fordi redningskøretøjer vanskeligt kan komme frem når der er åbent i svømmebadet. Der arbejdes på en hurtig løsning. Naboer har været til møde med kommunen torsdag den 3. maj omkring dette problem. Der er ikke sluppet noget information ud fra mødet.

Rollespilslauget melder at “Håbet og ønsket har været at det kunne være klar til 1. Maj. Dog er alt ikke muligt Rollespilslauget og holbæk kommune ligger i dialog om hvordan vi gør det hurtigst muligt. Desværre fik vi først vores byggetilladelse d. 4/4 Så vi har ikke rigtigt kunne gøre noget som helst. ”


Gennem alt for lang tid har en samling af containere stået på parkeringspladsen ved svømmebadet. Borgere og Lokalforum har rejst problemet overfor Holbæk kommune. Vi har endelig i fredags fået beskeden fra Holbæk Kommune om, at alle containerne på idrætspladsen vil blive fjernet inden sæsonstart af svømmebassinet den 1. maj 2018.

 

Print Friendly, PDF & Email