Projekt Ugerløse – en by med sammenhold

Ugerløse Lokalforum, er blevet bedt om igen at tage stilling til en placering, af en kommende Dagligvare butik i Ugerløse.

Det har været forsøgt fra flere forskellige aktører i snart mange år at komme til byen, og flere forskellige Lokalforums bestyrelser har forsøgt at tage hånd om dette.

Derfor er vi nået til den konklusion, at hvis vi ikke konstruktivt får gennemarbejdet en plan, så vil kommunen i sidste ende tage en beslutning, som måske ikke er det bedste for hverken Brugsen eller Ugerløse.

Derfor tager Lokalforum lige nu første skridt til ”Projekt Ugerløse – en by med sammenhold”. Et projekt som har til formål at skabe fællesskab om en spændende udvikling af Ugerløse by, hvor alle borgere og foreninger får mulighed for at gøre sig gældende. Ingen behøver at holde sig tilbage.

Projekt Ugerløse – en by med sammenhold” er samtidig ”projekt 3-i-én”, fordi det samlede projekt indeholder tre selvstændige projekter, som hver for sig skal bidrage til samme formål – udvikling af vores by.

De tre projekter er:

  1. Placering og forberedelse af endnu en dagligvarebutik.
  2. Placering og forberedelse af nye boliger.
  3. Placering og forberedelse af et multihus / hal for alle.

For hvert af de tre projekter har Lokalforum nedsat en arbejdsgruppe, som skal skabe dialog med borgere og foreninger, indsamle ideer og se på muligheder. Hver af de tre grupper melder tilbage til Lokalforum, som koordinerer og arbejder på at indkalde til borgermøde i slutningen af marts eller begyndelsen af april måned i år. Om det bliver et virtuelt eller et fysisk borgermøde, afhænger naturligvis af corona-situationen.

For yderligere oplysninger er i velkommen til at kontakte Lokalforums formand, Anders Rasmussen på mail: formand@ugerløse.dk

Vi glæder os meget til at vi måske i fællesskab kan skabe rammerne til gavn for Ugerløse.

Hilsen Anders Rasmussen

På vegne af Ugerløse Lokalforum

Print Friendly, PDF & Email