Trafiktælling

Opdatering: Til orientering så gik slangeudstyret desværre i stykker, efter det blev lagt ud d. 29. feb. Da de hentede udstyret den 9. marts var der kun tal for 1,5 dag. Derfor er der blevet lagt nyt udstyr ud fra i fredags d. 11/3. For at kunne have tal for to fulde mandage og tirsdage, så bliver det taget ind igen den 23/3.

På det sidste borger/dialogmøde blev efterlyst en optælling af trafikken på selve Hovedgaden. Der er nu opstillet en tæller efter trafikgruppens ønsker ud for nr. 30. Vi har lagt vægt på at målingen ikke skulle ske i vinterferien og at især mandag skal indgå i målingen.

Tælleaparat ud for Hovedgaden 30
I 10 dage vil antallet af køretøjer blive optalt, så vi har nogen aktuelle tal at arbejde videre med. Pas godt på tælleren (undgå hjulsspin og bremsning over følerne) og bær over med den ekstra hjulstøj, den næste 1½ uge.
Bemærk i øvrigt også at Holbæk har en trafiksikkerhedsplan i gang, jeg vil opfordre til at gå ind og sætte Ugerløse på kortet. Efter man har valgt vejstrækninger på kortet, skal man godt nok besvare nogen underlige spørgsmål, men jeg tror det er en god idé alligevel. http://holbaek.dk/…/trafik…/2016/trafiksikkerhedsplan/

Print Friendly, PDF & Email