Ugerløse spiser sammen

Ugerløse Forsamlingshus har som led i den landsdækkende kampagne om ”spis sammen arrangementer” fået et tilskud fra Holbæk Kommune til at servere et gratis måltid mad

Det er med stor glæde, at Ugerløse Forsamlingshus har fået mulighed for at bidrage til fællesskabet i byen. Spis sammen arrangementet bliver med fokus på, at nye tilflyttere får mulighed for at mødes med andre af byens borgere og dermed have lettere ved at blive integreret i lokalsamfundet.

Spisefællesskabet tiltrækker nye frivillige

Aktivitetsudvalget i Foreningen Ugerløse Forsamlingshus fik til opgave at planlægge arrangementet. Der var hurtigt enighed om, at fokus skulle være på nye tilflyttere, men hvordan greb vi det an? Vi nedsatte en lille arbejdsgruppe, som har tilknytning til nogle af de nye tilflyttere. Det bliver arbejdsgruppen i samarbejde med borgere som stammer fra Syrien og Eritrea der skal stå for madlavning og underholdning denne aften. En spændende smagsoplevelse er i vente, da der vil blive serveret mad fra alle tre nationaliteter. Forretten er dansk, hovedretten fra Eritrea og desserten er syrisk.

Stærkt Foreningsliv i Ugerløse

Forsamlingshuset byder også denne aften velkommen til repræsentanter fra andre Foreninger i byen. Der er et stærkt Foreningsliv i byen, som vi gerne vil gøre opmærksom på. Der er mange muligheder, som især nye tilflyttere kan have glæde af at høre om.

Fællesspisning – En succes i Ugerløse

Det er ikke nyt at Ugerløse spiser sammen. Vi har med stor succes afholdt fællesspisning i flere år, ja man kan vel sige, at Ugerløse Forsamlingshus har været en slags forgangsmænd for fælles spisearrangementer. Disse fællesspisninger koster penge og der er faste frivillige til at stå for maden. De afholdes ca. hver anden måned og trækker fuldt hus hver gang. Der er altid en god stemning og maden bliver rost i høje skyer.

Spis sammen arrangementet vil blive afholdt tirsdag den 25. oktober kl. 18.00, se mere på Ugerløse Forsamlingshus hjemmeside

Print Friendly, PDF & Email