Fede tider for Ugerløse!

To store ønsker opfyldes på samme gang. Byrådet har bevilget penge til både den store renovering af friluftsbadet og så kommer cykelstien til Nr. Vallenderød også i 2015.

Ved byrådsmødet den 8. oktober vedtog et meget stort flertal budget aftalen. Dermed er der nu afsat de 7.2 mio.kr. som er nødvendige for en renovering af friluftsbadet. Budgetaftalen indeholder også 8,4 mio.kr. til cykelstien til Nørre Vallenderød.

Der var oprindelig afsat 12,5 mio.kr. til badet, de “sparede” 5,2 mio.kr. er så overført til at fordoble puljen til udvikling af haller og udeanlæg, så endnu flere medborgere kan lokkes til at bruge deres krop. Formålet passer fint med det som både Halgruppen og Ugerløse i bevægelse arbejder for, så måske også nogen af disse midler kan tilflyde vores område.

Som borgere her i byen kan vi godt være tilfreds med det nye budget, og glæde os over at det vedvarende pres, vi de sidste mange år har lagt på vores politikere, nu har givet resultat. Især politikerne valgt her fra den forhenværende Tølløse kommune skal have en tak for indsatsen holde byrådet fast på at leve op til valgløfterne.

Flere af de huse der har stået til salg længe, er nu blevet solgt, og antallet af børn til skolen er stigende. Der arbejdes på højtryk med at få gang i renoveringen af Hovedgaden, så der er god grund til at se lyst på Ugerløses fremtid.

Print Friendly, PDF & Email