Lastbiler og modulvogntog

Vi har nu i en forsøgsperiode haft modulvogntog kørende gennem byen, ved sidste møde i lokalforum diskuterede vi erfaringerne. Der var delte meninger, nogen mente at de store vogntog var med til farten gennem byen generelt blev dæmpet, mens andre var mindre begejstret.

Modulvogntog

Sådan ser et modulvogntog typisk ud, her i området vil de dog oftest være røde.

I lokalforum har vi dog fået 2 uafhængige henvendelser fra borgere, der havde observeret en kæmpelastvogn komme fra Bonderupvej, og endda forsøge at dreje op af Tølløsevej (hvilket han dog måtte opgive). Hvis der har været tale om modulvogne er det klart en overskridelse af den tilladelse, der er givet til forsøgskørsel og kan anmeldes til politiet.

Generelt har vi stadig problemer med smadret asfalt på cykelstien langs vejen, samt nedkørte kantsten der ofte må repareres, fordi de store vogne af og til benytter fortorvet, når de har problemer med at passere hinanden.

Fra lokalforum side opfordrer vi byens borgere til, hvis I ser sådanne hændelser, til at notere tid, sted og nummerplade, – eller endnu bedre, snup et billede med mobilen.

Print Friendly, PDF & Email