UIF eSport klar med gamer pcer i TOP lækkert lokale

Mandag den 6. januar 2019 melder den første idrætsforening i Holbæk kommunen sig klar med lækkert nyt eSport lokale samt træner til CS GO, Fortnite, og Heroes Of Storm.

Ugerløse idrætsforening har siden april 2018 haft eSport, og nu skal de 12 standhaftige medlemmer og 4 trænere holde juleafslutning og vil derfor gerne invitere alle med, til at se, hvordan man laver et ubenyttet omklædningsrum og 130.000 kr. om til et TOP lækkert Esport lokale med 10 gamer pcer og gamer stole.

Så sider du eller dit barn og spiller computer alene? Og har lyste til at spille med andre imens du/de lære noget nyt i grundstenen fra den danske idrætsforenings kultur.

Måske er du bekymret over den til tider grove tone og meget tid der bliver brugt foran skærmen?
Så kom og hør nærmere, vi har DGI uddannede træner klar til at svare på spørgsmål omkring fordele og ulemper ved eSport, samt hvad eSport kan som andre sportsgrene ikke kan.

Så er du eller dit barn interesserede i at se hvad eSport kan gøre for dig eller dit barn.

Kom til et hyggeligt åbent hus arrangement i Ugerløses klubhus tirsdag d. 18 december starter fra kl. 19.00 til 21.00

Derudover vil vi snakke med alle interesseret om hvilken eSport man ønsker at deltage i, hvordan sæsonerne er, og hvad forventninger til den første er som begynder i januar, i forhold til vores samarbejde med DGI og eSport Danmark omkring tuneringer.

Voksne gamere er også meget velkomne!

Måske går du rundt med en lille trænere gemt i dig eller på anden måde ønsker at kunne bidrage frivilligt så skal du også være yderst velkomne!

Mvh
UIF eSport

 

Print Friendly, PDF & Email