Nr.15 & 17 igen – igen

Opdateret 7.juli:

I forlængelse af nedenstående og tidligere artikel er jeg blevet kontaktet af ejerne af 15 og 17. De oplyser at de ikke har hævet prisen for ejendommene og oplysninger om dette er usandt. De siger, at de har modtaget et tilbud så lavt, at de ikke har ønsket at forhandle ydeligere med Jørn Delff.


Ved dialogmødet d. 26 juni fik vi afsløret, hvorfor ejeren af de 2 allerværste huse på Hovedgaden pludselig ikke ville sælge til den pris de tidligere havde annonceret. I følge John Hartpøt er der, for et par dage siden, havnet et alternativt projekt til en dagligvare butik langs Hovedgaden. Denne gang beliggende fra nummer 11, til 17.

Fra forvaltningen side har man dog valgt først at prioritere Delf’s projekt, da dette er så langt fremskredet at man ikke tør sadle om nu. Et skift i fokus nu, kan ende med at ingen af projekterne bliver til noget. Jørgen Delf udtalte, at han også oprindelig havde forestillet sig at lave sit projekt henover 15 og 17. Men vurderingen var, at det ville blive for dyrt, på grund af den bløde undergrund på stedet.

Print Friendly, PDF & Email